- דף הבית
- בישול ואפייה
- כיריים חשמליות / קרמיות / אינדוקציה
כיריים חשמליות / קרמיות / אינדוקציה - העתיד של עולם הבישול
כיריים הן כלי עבודה בסיסי למדי, אבל אם תבחרו אותן נכון תוכלו לשדרג את כישורי הבישול ולהגיע לתוצאות טובות הרבה יותר. אתר טרקלין חשמל מציע מבחר רחב של כיריים חשמליות, קרמיות או אינדוקציה, בשלל דגמים ועיצובים, ומבית היוצר של המותגים האיכותיים והמתקדמים, כדי שתוכלו לבשל בראש שקט וליצור את המנות המושלמות.
8 עוצמות חום לבחירה
7 תכניות בישול אוטומטיות וידניות
לוח פיקוד חכם עם חיישני מגע וצג דיגיטלי LED
מנגנון בטיחות לכיבוי אוטומטי
קוצב זמן עד 3 שעות
פיזור חום אחיד
סוג המשטח - זכוכית קרמית
גימור – שחור
גוף חימום רב עוצמה
טמפרטורה מקסימאלית 550 מעלות
דרגות קבועות לטמפרטורות קבועות
מנגנון נעילה בטיחותי
נעילת בטיחות ילדים.
מנגנון בטיחות מפני חימום יתר.
מתח הפעלה 230V~50Hz.
כפתור לכוונון הטמפרטורה.
חיווי חום שיורי
9 דרגות עוצמה
מנגנון בטיחות מפני ילדים
הספק כולל: 6000W
כיבוי בטיחות אוטומטי
מנגנון נעילה להגנה מפני ילדים
זכוכית מסוג Schott/Eurokeran
סוג משטח זכוכית מחוסמת
2 מוקדי בישול הפועלים בטכנולוגיית האינדוקציה, בהספק כולל של W3500
9 עוצמות חום לבחירה
פאנל פיקוד חכם הפועל בטכנולוגיית ה- FULL TOUCH CONTROL
צג דיגיטלי LED
טיימר כיבוי של עד 3 שעות להפעלה רצופה
חיישן לזיהוי סירים אוטומטי
מנגנון בטיחות לכיבוי אוטומטי
חשמל חד פאזי
גימור שחור
ארוחה דשנה היא הדרך הטובה ביותר לארח את החברים הטובים ואת בני המשפחה. היא גם הזדמנות נפלאה לאחד את בני הבית סביב השולחן ולבלות זמן איכות יחד. אלא שלעיתים רבות הצלחתה ואיכותה של הארוחה תלויים בפרטים הקטנים מכל. לצד המתכון הנכון ומדידת הכמויות הנדרשות אנחנו זקוקים לציוד עבודה שיאפשר לנו לעשות את זה כמו שצריך. אחד המרכיבים החיוניים מכל הוא הכיריים. בחירה נכונה תאפשר לנו לשלוט טוב יותר בכל שלבי ההכנה של כל מנה, בין אם מדובר בבישול ארוך או בהכנת מנה פשוטה הרבה יותר.
כיריים חשמליות, אינדוקציה או קרמיות - כולם תחת קורת גג אחת
- כיריים חשמליות / קרמיות – זוהי הגרסה המשודרגת של כיריים הגז המסורתיות. את מקומם של המבערים תפסו גופי החימום, ומרשימת המטלות אתם יכולים להסיר את חשבון הגז. מלבד לנוחות התפעול לא מעט אנשים מעדיפים אותם בגלל המראה המודרני והמעוצב שלהם .
- כיריים אינדוקציה - בשונה מהכיריים החשמליות במקום גופי החימום, ישנם כלי בישול שמתחממים באמצעות שדה מגנטי שהכיריים יוצרות סביבם. בהיבט הבטיחותי יש בסוג הזה של הכיריים המון יתרונות ובנוסף הליך החימום הוא מידי , אבל יחד עם זאת אם אתם מתכננים להכין תבשיל שמצריך "הקפצה" אתם בבעיה .