ה-OZMO SLIM הוא הרובוט הראשון מסוגו שיודע גם לשאוב, גם לשטוף וגם לייבש בפעולה אחת השואב הרובוטי הדק בעולם ! מגיע עם אפליקציה המאפשרת שליטה על המכשיר ל-OZMO SLIM כושר ניקוי גבוה של כ- 120 מ"ר במחזור טעינה אחד. עמדת טעינה חדשנית, חסכונית וקטנה במיוחד תוכנית ניקוי אוטומטית מערכת של 52 חיישנים פילטר HEP
ניתן לשלם באתר באמצעות PayPal וכל כרטיסי האשראי בהנפקה מקומית**
לא ניתן לשלם באתר בכרטיסי דיירקט, debit card, כרטיסי מתנות נטענים וכרטיסי חיוב מידיים. ברכישות עם כרטיסי אשראי שלא הונפקו בארץ, ניתן לשלם באמצעות שירות PayPal.
בכל שאלה או אי הבנה, נא ליצור קשר עם מרכז ההזמנות 1-700-50-50-20 או באמצעות הודעת צור קשר
טרקלין חשמל משתדלת לתת לכם את תנאי הקנייה המשתלמים ביותר,במידה ומצאתם הצעה זולה יותר, יבואן רשמי, תנאי תשלום דומים ואותו המוצר, אצלינו תקנו בתנאים טובים יותר!
ה-OZMO SLIM הוא הרובוט הראשון מסוגו שיודע גם לשאוב, גם לשטוף וגם לייבש בפעולה אחת כולל מיכל מים חכם גדול במיוחד ומשאבה בשליטה אלקטרונית המפאשרת שליטה על כמות המים באמצעות האפליקציה
הדק בעולם! - ה-OZMO OZMO SLIM נמוך מכל הדגמים האחרים והוא מעוצב בגובה של 5.7 ס"מ בלבד מה שהופך אותו לשואב שוטף הדק והנמוך בעולם
ה-OZMO SLIM מגיע עם אפליקציה המאפשרת שליטה על המכשיר, קביעת לוחות זמנים, שינוי תוכניות ועוד וכל זאת מרחוק
ניקיון שיטתי (סיסטמטי) - ה-OZMO SLIM יש תוכנית לניקוי שיטתי (סיסטמטי) כך שהוא מנקה את החדר בצורה מסודרת ושיטתית
שאיבה ישירה – פטנט חדשני - ה- OZMO SLIM מגיע עם פתח יניקה ישירה וללא מברשת מרכזית על מנת לאפשר שאיבה ישירה של שיער ולכלוך קשה ללא צורך בינוקי יומיומי של המברשת
מיכל מים ומטלית מייקרופייבר ייחודית - בעזרת מיכל מים ומטלית מייקרופייבר ייחודית, המברשת הקדמית ומנוע היניקה של ה-OZMO SLIM ישאבו את הלכלוך ולאחר מיכל המים האחורי יטפטף מים למטלית אשר תרטיב ותנגב את הרצפה
זוג מברשות צד ארוכות וגמישות במיוחד + זוג מברשות נוספת מתנה - ל-OZMO SLIM זוג מברשות צד ארוכות וגמישות במיוחד אשר מסתובבות במהירות גבוהה במיוחד, ואשר מגיעות כמעט לכל פינה. לניקוי יעיל, אפקטיבי ויסודי של פינות ופנלים. בנוסף ה-OZMO SLIM מצויד בזוג מברשות מתנה.
ל-OZMO SLIM מערכת של 52 חיישנים לזיהוי אבק, זיהוי חפצים, זיהוי עמדת הטעינה, זיהוי מדרגות וחיישני אינפרא אדום שנמצאים בקדמת המכשיר לזיהוי קירות וחפצים והימנעות מהתנגשות בהם.
פילטר HEPA, מיכל לכלוך גדול במיוחד וחלקי פלסטיק אנטי באקטריאלים בשיטת AG+ - ה-OZMO SLIM מצויד בפילטר HEPA ובמיכל לכלוך גדול המכיל חלקיקי כסף וחומרים אנטיבאקטריאלים נוספים בטכנולוגיה יפנית ייחודית, אידיאלי במיוחד לסובלים מאלרגיות ובעיות נשימה.
עמדת טעינה חדשנית, חסכונית וקטנה במיוחד - לדיבוט עמדת טעינה חדשנית, שעובדת בתקנים ירוקים ונועדה לחסוך במקום ובצריכת החשמל.
ה-OZMO SLIM יטען בתוך 3 שעות בלבד!!!
שלט רחוק מתקדם - בנוסף אלפיקציה המאשפרת שליטה על המכשיר מרחוק, ה-OZMO SLIM מצויד בשלט רחוק מתקדם בעזרתו ניתן לשלוט על הרובוט ולכוונו למקום הרצוי.
כושר כיסוי גבוה וזמן פעולה ממושך - ל-OZMO SLIM כושר ניקוי גבוה של כ- 120 מ"ר במחזור טעינה אחד. הטעינו את המכשיר למשך 3 שעות וה-DEEBOT יתחיל לנקות עבורכם את הבית למשך כ-100 דקות רצופות.
בולם זעזועים חכם - בולם הזעזועים חכם הכולל חיישני אינפרא אדום, מונע מהדיבוט מלהתנגש בחוזקה ברהיטים ובחפצים שונים ובכך מגן עליהם ועל הדיבוט עצמו.
בקרת טעינה - ל-OZMO SLIM יש הגנה מפני טעינת יתר כך שכשהוא מרגיש שלסוללה יש ירידת מתח הוא יטעין אותה שוב, אך יפסיק את פעולת הטעינה כשהסוללה תהיה טעונה במלואה. נורת בקרת הטעינה תהבהב בירוק כשהדיבוט בטעינה ותידלק באופן קבוע כשדיבט יהיה טעון במלואו.
4 תוכניות - לניקוי מושלם! - תוכנית ניקוי אוטומטית, תוכנית ניקוי לפינות ופנלים, תוכנית ניקוי נקודתית, תוכנית ניקוי וחזרה אוטומאטית לעמדת הטעינה.
מפרט טכני
פונקציות חכמות
שיטת ניקוי: סיסטמתי
מספר תוכניות ניקוי: אוטומטי, פינות, נקודתי
חיישני הימנעות מנפילה ממדרגות
במפר למניעת התנגשות עם חיישני אינפרא
פונקציית הימנעות מהיתקעות
חזרה אוטומטית לעמדת הטעינה
משאבה אלקטרונית לשליטה על כמות המים
ביצועי ניקוי
מברשת מרכזית / פתח יניקה: פתח יניקה ישיר
סוגי משטח לניקוי: רצפה ופרקטים
זמן עבודה: כ-100 דקות
פילטר הפה (HEPA)
שימוש קל ונוח
שליטה על תנועת הרובוט
שליטה על מעבר בין תוכניות
כולל טיימר
שלט רחוק
מידות ומשקל
משקל הרובוט: 2.2 ק"ג
מקסימום גובה שהרובוט יכול לטפס: 1 ס"מ ללא פד (0.75 ס"מ עם פד)
עוצמת רעש (db): קטן מ-60 דציבלים
נפח מיכל לכלוך כ- 320 מ"ל
זמן טעינה: כ-4 שעות
גובה: 5.7 ס"מ
האותיות הקטנות:
המחיר תקף לרכישה אונליין באתר בלבד.
תצלומי המוצרים המופיעים באתר, נועדו לשם המחשה בלבד
הובלה מעל קומה 2 ללא מעלית תחויב בתשלום נוסף ישירות למוביל.
מזגנים במידה של מעל 2 כ"ס יסופקו לקומת הכניסה בלבד!
במקררים בהם ניתן להפוך כיוון פתיחת הדלתות השירות ינתן בתשלום ע"י היבואן.
במידה ויש צורך בפירוק דלתות המקרר או חלק מהמוצר על מנת לאפשר הכנסת המוצר לתוך הבית, התשלום יתבצע ישירות למוביל/טכנאי בהתאם לתנאי היבואן.
במידה ויש צורך במנוף, עלות תוספת שירות זה כרוכה בתשלום מול חברת הלוגיסטיקה.
התקנת כיריים גז או תנור משולב עם כיריים גז, התקנת הכיריים על פי חוק תיעשה בתשלום אך ורק ע"י טכנאי גז מוסמך מטעם החברה או טכנאי גז מוסמך של חברת הגז!
בהובלה לישובים מרוחקים (צפונית לכרמיאל ,דרומית לדימונה) או מעבר לקו הירוק תחול תוספת תשלום בסך 100-400 ₪ ו/או על פי המפורט במקרים חריגים בדפי המוצר. מועדי אספקת מוצרים הנם על פי המועדים הנקובים בדף המכירה של המוצר. החברה והספקים שלה עושים כל מאמץ על מנת לעמוד בזמני אספקה המצויינים בדף המוצרים, אך לאור המצב הקיים, ייתכנו עיכובים לא צפויים. טרקלין תעשה את כל מה שביכולתה על מנת לעדכן אותכם ולהציע לכם לבחור בין המתנה לקבלת המוצר או ביטול העסקה והחזרת את מלוא כספו. למוצרי ספורט של חברת אנרג'ים, לא תתאפשר הובלה והרכבה ליישובי הערבה ואילת!
ימי האספקה באתר אינם מתייחסים לאספקות מעבר לקו הירוק או ליישובים מרוחקים, זמני האספקה ליישובים אלו נקבעת בהתאם לתנאי היבואנים וחברות השילוח בלבד!
שימו לב! המכירה הינה לפרטיים בלבד ולא לסיטונאים !!!
ניתן לרכוש עד יחידה אחת בלבד למוצר גדול ללקוח!!!
קומה 2 ומעלה בבניין ללא מעלית או שהמוצר אינו נכנס במעלית: תוספת לעלות הובלה רגילה: 50 לכל קומה לתשלום מול חברת ההובלות – מלבד מולטי טרנייר שבו התשלום הוא החל מהקומה הראשונה
קומה 4 ומעלה בבניין ללא מעלית או שהמוצר אינו נכנס במעלית הלקוח יזמין מנוף על חשבונו. בכל מקרה של צורך בשירותי מנוף חיצוניים או בפירוק והרכבה, החיוב יחול על הלקוח.
בלעדי לסמסונג טכנולוגיה מיפוי הוידאו לוכדת – 32 תמונות לשנייה עם המצלמה שליטה מלאה על פעולת השואב דרך הסמארטפון שלכם אנדרואיד או IOS בלעדי לסמסונג טכנולוגיית ציקלון כפול משופרת עם קיבולת אבק משופרת. פילטר: HEPA 13 נשטף נפח מכל: 0.7liter
וודיאו מיפוי טכנולוגיית -The Visionary Mapping™ System לוכדת 32 תמונות לשנייה עם המצלמה המשולבת בשואב האבק הרובוטיוממפה את איזור הניקיון,הפעלה ותכנות של הרובוט דרך שלט אלחוטי 3 חיישני קצה מביטים כלפי מטה כדי לזהות קצות מדרגות 47 חיישנים לזיהוי והתמצאות,גלגלים משוננים מצופים בגומי לשמירה על רצפות ופרקטים